Webbplatser och webbutveckling

Om oss

Några ord om vilka vi är

Stockholm Web Agency är en virtuell webbyrå, med enbart erfarna medarbetare. Grundkravet för att få arbeta hos oss är minst 12 års erfarenhet av avancerad webbproduktion vid någon etablerad webbyrå i Europa eller USA.

Flexibilitet och förmågan att skapa kreativa och säkra lösningar, som ger verkliga resultat även i praktiken, kommer med erfarenheten. Tillsammans har vi jobbat närmare 200 år med att producera webbplatser och avancerade webblösningar.

Vi vänder oss i första hand till dig som ansvarar för företagets webbplats och digitala marknadsföring på ett lite mindre företag, eller dig som jobbar på en mindre avdelning eller förvaltning inom ett större företag eller inom stat eller kommun. Vi vill fokusera på att ge optimal service till flera mindre kunder än att vara uppbundna hos ett fåtal stora kunder.

Befintliga kunder har alltid företräde vid vidareutveckling eller nya projekt. Därför kan det i vissa fall vara lite väntetid när vi tar in nya kunder.

Vi ser vårt kundåtagande som ett långsiktigt samarbete, utan att låsa in dig som kund i långa avtal eller genom att bygga lösningar som inte går att flytta eller komma åt. Vi är så trygga i det vi gör att du har full tillgång till det vi utvecklat åt dig, och du kan när som helst byta leverantör om du skulle vilja det.

Vår filosofi

Det vi brinner för att göra

Alla som jobbar på Stockholm Web Agency har varit med så pass länge att vi inte längre har något att bevisa.

Vi kan istället jobba med det vi tycker är roligt. Och det roligaste vi vet är att skapa säljande webbplatser och webbapplikationer åt lite mindre företag. Där ser man resultatet snabbast.

Därför ger vi alltid 100% åt de företag som vi väljer att arbeta med och lämnar inget åt slumpen. Om vi åtar oss ett uppdrag så vill vi vara säkra på att vi kommer att producera en lösning som ger resultat för dig som kund.

Vi vill jobba med seriösa företag som värderar kvalitet och ser sin webbplats som en långsiktig investering för att företaget ska växa.